Spring til indhold

Seniorrådgiver i Vietnam. Energistyrelsens Energy Partnership Programme (ansøgningsfrist forlænget)

26.05.2017  10:34

Som seniorrådgiver skal du fungere som ekspert i energiplanlægning og modellering af energisystemet og udvikling af scenarier for energisystemet med særligt fokus på elsystemet. Du får samtidigt ansvar for koordination og løbende monitorering af programmets aktiviteter inden for integration af vind og sol i elsystemet og energieffektivisering i industrien. Du placeres hos det vietnamesiske Ministerium for Industri og Handel (MOIT). Hovedformålet med programmet er at bistå Vietnam med grøn omstilling og udvikling af energisystemet.
Du har politisk tæft, er fagligt stærk inden for modellering af energisystemet med kendskab til eksempelvis Balmorel, LEAP eller Times, har erfaring med udvikling og politisk anvendelse af energiscenarier, kan arbejde tværfagligt og kan håndtere og facilitere processer, der involverer mange parter.
Du har en relevant universitetsuddannelse og stor viden om dansk og international klima- og energipolitik og erfaring med udviklingssamarbejde i regionen og besidder kulturel forståelse. Du er flydende i engelsk. Derudover er dansk en fordel.

For mere information om obligatorisk ansøgningsprocedure, se venligst her:

Danida Application System

Referencenummer: DK-03473-2017/VIE.01-W

Ansøgningsfrist: 7. august 2017, kl. 12.00 (dansk tid)

(ansøgningsfristen er blevet forlænget fra d. 15. juni, da den planlagte proces var i konflikt med øvrige sommerplaner for de involverede parter i både Vietnam og Danmark)

Læs den fulde stillingsbeskrivelse her (pdf)

Yderligere oplysninger

Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte prioritetslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til Udenrigsministeriet.